Geluk na zelfmoord.
De Podcast

Met deze elfde aflevering komt er een einde aan het eerste seizoen van onze podcast.
We zijn samen doorheen een hele transformatie gegaan. Van bewustwording, over hoe omgaan met het verleden en alle hindernissen, naar het kiezen van je doelstelling en dankbaar zijn voor al wat reeds is tot het waarmaken van je grote openbaring. 
 
Maar er rest ons nog één aflevering om deze klim naar de top van de Everest af te maken. Na de top, je leven terug opnemen, of eerder je nieuwe leven ingaan, er ten volle van gaan genieten. De oude gewoontes van je afschudden en na wat rust, nooit vergeten wat je hebt gerealiseerd.
Want na wat jij hebt waargemaakt weet je dat je de nodige kracht hebt om elke uitdaging aan te gaan en steeds voor jouw geluk te kiezen en te gaan.
 
Jij bent degene voor wie we aan deze journey begonnen zijn, maar jij bent ook degene die ze voor ons tot een ongelooflijke belevenis en transformatie heeft gemaakt.
 
Onze dank vanuit het diepste van ons hart.
 
 
 
 
 
Heb je een vraag, of wil je dat we dieper ingaan op een specifiek thema in de podcast? Mail ons op: team@geluknazelfmoord.com.
 
Het Einde Is Nu is verkrijgbaar in elke boekhandel in België en Nederland of online.
 
 
Music: Alma Azul / Nylonwings / www.epidemicsound.com
 
De grote doorbraak in het verhaal bereidt zich al enige tijd voor en de echte transformatie is er voor Aniana nu ook gekomen. In ons gezamenlijk traject naar geluk zijn we op het kantelmoment beland waarop jij beslist wat geluk voor jou betekent, en waarop jij beslist er volledig voor te gaan.
 
De sleutel steekt al in het slot, en de wil om de deur te openen is mateloos.
Maar net dan komen er opnieuw twijfels opzetten, stellen we de zaken opnieuw uit of vinden we iets anders toch belangrijker waardoor de keuze om echt te gaan leven nogmaals op wacht wordt gezet.
 
Maar waarop wachten we dan?
Wat houdt ons op zo’n moment werkelijk tegen?
En wat is er nodig om echt tot de ultieme doorbraak te komen?
 
 
Heb je een vraag, of wil je dat we dieper ingaan op een specifiek thema in de podcast? Mail ons op: team@geluknazelfmoord.com.
 
Het Einde Is Nu is verkrijgbaar in elke boekhandel in België en Nederland of online.
 
Music: Excelsior / River Foxcroft / www.epidemicsound.com