Geluk na zelfmoord.
De Podcast

Met deze elfde aflevering komt er een einde aan het eerste seizoen van onze podcast.
We zijn samen doorheen een hele transformatie gegaan. Van bewustwording, over hoe omgaan met het verleden en alle hindernissen, naar het kiezen van je doelstelling en dankbaar zijn voor al wat reeds is tot het waarmaken van je grote openbaring. 
Maar er rest ons nog één aflevering om deze klim naar de top van de Everest af te maken. Na de top, je leven terug opnemen, of eerder je nieuwe leven ingaan, er ten volle van gaan genieten. De oude gewoontes van je afschudden en na wat rust, nooit vergeten wat je hebt gerealiseerd.
Want na wat jij hebt waargemaakt weet je dat je de nodige kracht hebt om elke uitdaging aan te gaan en steeds voor jouw geluk te kiezen en te gaan.
Jij bent degene voor wie we aan deze journey begonnen zijn, maar jij bent ook degene die ze voor ons tot een ongelooflijke belevenis en transformatie heeft gemaakt.
Onze dank vanuit het diepste van ons hart.
 
Aniana vertelt over de impact van een zelfmoord van een geliefde en hoe ze bewust de keuze maakte om haar trauma te helen en het geluk opnieuw te omarmen. In elke episode gaat ze in een intiem, verdiepend gesprek met Luc Deflem, executive coach en tevens haar man. Samen schenken ze inspiratie vanuit hun levenservaringen aan al wie, na tegenslag, kracht zoekt om zijn leven opnieuw op de rails te krijgen.
Meer informatie over ons of onze missie, vind je op: www.geluknazelfmoord.com.
Heb je een vraag, of wil je dat we dieper ingaan op een specifiek thema in de podcast? Mail ons op: team@geluknazelfmoord.com.
Het Einde Is Nu is verkrijgbaar in elke boekhandel in België en Nederland of online.
Music: Alma Azul / Nylonwings / www.epidemicsound.com
Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Belgische Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 of www.zelfmoord1813.com.
Zelfmoordpreventie Nederland: Chat of bel 113 of gratis op 0800-0113 of www.113.nl.